Breaking news

Simona Halep va juca finala turneului WTA de la Moscova

Simona Halep s-a calificat sâmbătă, în finala turneului de simplu feminin Kremlin Cup de la Moscova, după ce a învins-o în semifinale pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.

simona halep - us openSimona Halep a jucat impecabil și a bătut-o măr pe rusoaică chiar la ea acasă și s-a calificat astfel în finala turneului WTA de la Moscova.

Simona Halep a debutat în semifinală cu un brake La scorul de 2-0, Simona a reușit să facă al doilea brake, reușind să revină în game, pe serviciul adversarei de la 0-40.

La scorul de 4-1, Halep și-a pierdut serviciul. Însă românca și-a recuperat rapid greșeala pe serviciul rusoaicei, la scorul de 4-2. Halep a făcut 5-2, a urmat la serviciu și a câștigat primul set cu un aces, după doar 35 de minute de joc.

Simona Halep a debutat cu brake și în setul doi, spre disperarea rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova. Românca a reușit să își adjudece și setul doi cu scorul de 6-1.

Calificarea în finala WTA de la Moscova a venit după o oră și 15 minute de joc.

În finală, Simona Halep va juca cu australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 7 la Moscova.

Simona a mai învins-o în cest an pe australiancă, în turul trei la Cincinnati, în două seturi, scor 6-4, 6-2.

Pentru accederea în finală, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 70.728 de dolari și 320 puncte WTA. Dacă va câștiga turneul de la Moscova, Halep va primi 132.470 dolari și 470 puncte WTA.