Breaking news

Simona Halep va fi antrenată de românul Victor Ioniță

Simona Halep și-a luat antrenor român. În 2015, numărul trei mondial în tenisul feminin, va fi antrenată de Victor Ioniță, fostul antrenor al Soranei Cîrstea.

simona halep - victor ionitaSimona Halep va fi antrenată de un român și consiliată de un suedez. Victor Ioniță a pus capăt colaborării cu Sorana Cîrstea, din cauza rezultatelor slabe întregistrate de aceasta și din 2015 o va pregăti pe Halep.

Suedezul Thomas Högstedt va fi antrenor consultant, Virginia Ruzici – manager iar Theodor Cercel — preparator fizic.

Anunțul privind noua componență a echipei lui Halep, a fost făcut luni de managerul Virginia Ruzici.

”Vă aduc la cunoștință că, începând de astăzi, echipa Simonei Halep pentru anul competițional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici — manager, Victor Ioniță — antrenor, Theodor Cercel — preparator fizic. Începând cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney și Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt”, se arată în comunicatul remis de Virginia Ruzici.

În urmă cu 18 zile, Simona Halep a anunțat că renunță la colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, după doar zece luni de antrenorat.

Simona Halep a început colaborarea cu antrenorul belgian la finalul lunii ianuarie, când ocupa locul 10 WTA. În 2014, Simona Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la mastersul de la Madrid, la turneul de la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, semifinalistă la Indian Wells şi Wimbledon. iar timp  de opt săptămâni a fost pe locul 2 WTA.