Breaking news

Simona Halep, succes răsunător în Fed Cup. A măturat pe jos cu Konta

România conduce Marea Britanie cu 2-1 în Fed Cup, graţie unei victorii senzaţionale obţinute de Simona Halep în faţa britanicei Johana Konta.

simona halepSimona Halep şi-a luat revanşa în faţa lui Konta după înfrângerea din martie în sferturile de finală de la Miami. Simona Halep a măturat pe jos cu Johanna Konta în primul set al partidei din Fed Cup, impunându-se cu 6-1.

În setul doi, Halep şi-a mai redus nivelul de joc, începând să aibă probleme pe propriul serviciu. După ce la începutul setului doi i-a anulat britanicei două mingi de break, la scorul de 1-1, Halep şi-a pierdut serviciul. Iar la scorul de 2-1 pentru britanică, Halep a ratat trei mingi de re-break.

A reuşit însă la 3-2 să facă re-break şi să egaleze scorul la 3-3, iar mai apoi, pe propriul serviciu, Halep a preluat conducerea setului doi cu 4-3. Halep a apăsat pedala de accleraţie şi a obţinut un nou break care a adus-o în postura de a servi pentru câştigarea meciului. Deşi a fost condusă cu 30-0, Halep a reuşit să încheie cu un as meciul.

Astfel că România conduce cu 2-1 Marea Britanie, graţie celor două victorii reuşite de Halep.

Tot azi va juca şi Irina Begu cu britanica Heather Watson.

La finalul meciului, Simona Halep a declarat că nu a avut un meciu uşor dar că este fericită că a reuşit victoria şi că este prima dată când bifează două victorii consecutive în Fed Cup şi că este bucuroasă că a reuşit acest lucru la Constanţa, oraşul ei natal.