Breaking news

Simona Halep și Raluca Olaru, în turul doi la dublu la Beijing Open 2014

loading...

Simona Halep și Raluca Olaru s-au calificat luni, în turul doi la dublu feminin în cadrul puternicului turneu de tenis 1000 de puncte de la Beijing Open 2014, dotat cu premii în valoare de 5,427,105 dolari.

simona halep si raluca olaruSimona Halep și Raluca Olaru, posesoare al unui wild card pentru tabloul de dublu feminin, s-au impus luni, în două seturi, în fața perechii formate din Oksana Kalashnikova și Klara Koukalova.

Româncele au debutat cu break în partida cu Oksana Kalashnikova și Klara Koukalova, dar adversarele au făcut rapid re-break pe serviciul Ralucăi Olaru.

La scorul de 4-4, Halep și Olaru au făcut break, au urmat la serviciu și și-au adjudecat setul cu 6-4. În setul doi, la scorul de 5-4, Simona și Raluca au ratat o minge de meci, astfel că setul s-a împins în tie-break. Unde din fericire pentru românce, acestea au reușit să se impună cu 7-4.

Simona Halep și Raluca Olaru și-au adjudecat victoria în fața perechii formate din Oksana Kalashnikova și Klara Koukalova, după o oră și 28 de minute de joc.

Accederea în optimi la dublu le asigură lui Halep și Olaru un cec în valoare de 14.950 de dolari și 120 puncte WTA.

În turul doi, româncele vor juca cu perechea care va câștiga duelul din primul tur dintre perechile Garbine Muguruza/Carla Suarez și Christina McHale/Chanelle Scheepers.

loading...