Breaking news

Simona Halep și Raluca Olaru, eliminate în primul tur la dublu la Sydney

Perechea română formată din Simona Halep și Raluca Olaru, a fost eliminată, luni, în primul tur la dublu din cadrul turneului WTA Premier de la Sydney, dotat cu premii de 710.000 dolari.

simona halep si raluca olaruDupă eșecul din primul tur de la simplu feminin, Simona Halep mai bifează o înfrângere, de astă dată alături de Raluca Olaru, în proba de dublu feminin de la Sydney. Semn că Halep nu se simte deloc bine și este de la mii de km depărtare de forma excepțională din 2013.

După un debut catastrofal de meci, româncele au avut puterea să revină în primul set de la 3-0  la 5-4. Însă și-au pierdut din nou serviciul la scorul de 5-5. Adversarele au preluat conducerea cu 6-5, au urmat la serviciu și și-au adjudecat primul set cu 7-5.

În setul doi, româncele au ținut pasul cu adversarele doar până la scorul de 2-2, când și-au pierdut serviciul. A fost momentul când s-a rupt filmul pentru cele două românce, care au pierdut setul doi cu 6-2.

Perechea formată din Timea Babos și Lucie Safarova și-a adjudecat victoria în fața româncelor, posesoare a unui wild card, după doar o oră și 13 minute de joc, cu scorul de 7-5, 6-2.