Breaking news

Simona Halep și Raluca Olaru, eliminate în primul tur la dublu la Doha

Simona Halep și Raluca Olaru au fost învinse luni, în primul tur la dublu feminin în cadrul turneului de tenis WTA Premier de la Doha.

simona halep si raluca olaruRomâncele, posesoare ale unui wild card, au fost învinse în două seturi, scor 7-5, 6-4 de cuplul sloven Andreja Klepac/Katarina Srebotnik.

Halep și Olaru au pierdut partida din primul tur, după doar o oră și 23 de minute de joc, în cadrul turneului WTA de la Doha din Qatar, dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari.


În primul set, Halep și Olaru au condus cu 4-2, dar slovenele au luat trei ghemuri la rând și au întors scorul, 4-5, și au câștigat setul pe serviciul româncelor.

Cuplul român a început bine setul al doilea, cu break, dar apoi au pierdut trei ghemuri la rând (1-3). Cele două au reușit să restabilească egalitatea, 3-3, dar la 4-5 au cedat pe propriul serviciu din nou.

Veriga slabă a cuplului românesc a fost serviciul Ralucăi Olaru, speculat de adversare. Pentru accederea în primul tur, Olaru și Halep vor primi doar câte un punct WTA și vor împărți un cec în valoare de 4680 de dolari.