Breaking news

Simona Halep și Monica Niculescu, calificare fabuloasă în finala de dublu de la Montreal

loading...

Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat sâmbătă noapte, pentru prima dată în carieră în finala de dublu a turneului de tenis de la Montreal, competiție dotată cu premii totale în valoare de 2.413.663 dolari canadieni.

simona halep - monica niculescuRomâncele sunt invincibile la Montreal. Simona Halep și Monica Niculescu, beneficiarele unui wild card pe tabloul principal de dublu, s-au calificat sâmbătă noapte, în finala competiției.

Româncele au câștigat primul set al semifinalei disputate cu slovenele Andreja Klepac și Katarina Srebotnik, după care au cedat setul doi cu 2-6.

Astfel că s-a ajuns la super tie break, unde Niculescu și Halep au fost conduse cu 6-3, dar au revenit spectaculos cucerind șapte puncte consecutive.

Și după o oră și 16 minute de joc, Monica Niculescu și Simona Halep s-au calificat în finala turneului de dublu feminin de la Montreal.

În ultimul act, Simona Halep și Monica Niculescu vor juca cu perechea câștigătoare din semifinala disputată de Christina McHale și Asia Muhammed cu rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

Este cea de-a doua victorie pentru Simona Halep, azi, la Montreal. În urmă cu circa trei ore, românca s-a calificat în finala de simplu după ce a învins-o în trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2 pe Angelique Kerber.

loading...