Breaking news

Simona Halep și-a pus adversarele în cap după ce s-a retras intempestiv de la Brisbane

loading...

Simona Halep a făcut-o de oaie la început de 2016. A abandonat în mod ciudat la turneul de tenis de la Brisbane, unde era principală favorită, invocând ”motive” medicale. Retragerea intempestivă a româncei a determinat-o pe italianca Sara Errani să o facă praf pe Halep.

simona halepSimona Halep, locul doi mondial și principală favorită la Brisbane, s-a retras marţi din turneu, cu o zi înaintea partidei contra Victoriei Azarenka.

Decizia lui Halep a picat ca un trăznet pentru organizatorii turneului. Directorul turneului de la Brisbane s-a declarat dezamăgit de gestul româncei, iar italianca Sarra Errani o pune la zid pe româncă acuzând-o că strică intenționat tablourile principale ale turneelor la care participă.

Cam Pearson, directorul turneului de la Brisbane, s-a arătat extrem de dezamăgit de decizia luată de Halep!

“Suntem trişti că Simona s-a retras, iar eu personal sunt dezamăgit pentru că ştiam că fanii australieni veneau la acest turneu pentru ea”, a comentat Pearson pe contul său de Twitter.

Tot marți, Maria Sharapova, cap de serie numărul doi la Brisbane, a anunțat că se retrage din turneu, tot din motive medicale.

Faptul că Sharapova nu va mai participa nu i-a dat foarte tare peste cap, dar retragerea Simonei reprezintă o adevărată lovitură pentru australieni.

Simona Halep a invocat o leziune la piciorul stâng. Sharapova şi Halep vor fi înlocuite de Margarita Gasparyan, respectiv Ysaline Bonaventure.

Sara Errani, eliminată în primul tur, nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de aceste decizii şi a comentat acid pe contul ei de Twitter: “Câte tablouri are de gând să mai strice? Ca să ştiu.”

În trei ani, Simona Halep s-a retras de la 10 turnee WTA aflate în desfăşurare: Doha 2013, Dubai 2013, Bastad 2013, Dubai 2014, Roma 2014, Hertogenbosch 2014, Beijing 2014, Toronto 2015, Beijing 2015 şi Brisbane 2016.

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian