Breaking news

Simona Halep și-a pus adversarele în cap după ce s-a retras intempestiv de la Brisbane

loading...

Simona Halep a făcut-o de oaie la început de 2016. A abandonat în mod ciudat la turneul de tenis de la Brisbane, unde era principală favorită, invocând ”motive” medicale. Retragerea intempestivă a româncei a determinat-o pe italianca Sara Errani să o facă praf pe Halep.

simona halepSimona Halep, locul doi mondial și principală favorită la Brisbane, s-a retras marţi din turneu, cu o zi înaintea partidei contra Victoriei Azarenka.

Decizia lui Halep a picat ca un trăznet pentru organizatorii turneului. Directorul turneului de la Brisbane s-a declarat dezamăgit de gestul româncei, iar italianca Sarra Errani o pune la zid pe româncă acuzând-o că strică intenționat tablourile principale ale turneelor la care participă.

Cam Pearson, directorul turneului de la Brisbane, s-a arătat extrem de dezamăgit de decizia luată de Halep!

“Suntem trişti că Simona s-a retras, iar eu personal sunt dezamăgit pentru că ştiam că fanii australieni veneau la acest turneu pentru ea”, a comentat Pearson pe contul său de Twitter.

Tot marți, Maria Sharapova, cap de serie numărul doi la Brisbane, a anunțat că se retrage din turneu, tot din motive medicale.

Faptul că Sharapova nu va mai participa nu i-a dat foarte tare peste cap, dar retragerea Simonei reprezintă o adevărată lovitură pentru australieni.

Simona Halep a invocat o leziune la piciorul stâng. Sharapova şi Halep vor fi înlocuite de Margarita Gasparyan, respectiv Ysaline Bonaventure.

Sara Errani, eliminată în primul tur, nu şi-a ascuns nemulţumirea faţă de aceste decizii şi a comentat acid pe contul ei de Twitter: “Câte tablouri are de gând să mai strice? Ca să ştiu.”

În trei ani, Simona Halep s-a retras de la 10 turnee WTA aflate în desfăşurare: Doha 2013, Dubai 2013, Bastad 2013, Dubai 2014, Roma 2014, Hertogenbosch 2014, Beijing 2014, Toronto 2015, Beijing 2015 şi Brisbane 2016.

loading...