Breaking news

Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis din Sydney invocând motive medicale

Vești proaste din Australia. Simona Halep s-a îmbolnăvit și a fost nevoită să se retragă de la turneul de tenis din Sydney, cu doar câteva ore înainte de a juca primul meci.

simona halepSimona Halep, principala favorită la turneul WTA de la Sydney, s-a retras din competiție, acuzând probleme medicale după ce s-ar fi infectat cu un virus stomacal.

”Ne pare foarte rău că am primit vestea retragerii Simonei din turneu. Îi dorim o recuperare cât mai rapidă în vederea Grand Slam-ului de la Melbourne. O așteptăm cu brațele deschise anul viitor la Sydney”, a spus directorul turneului, Alistair MacDonald.

Simona Halep ar fi trebuit să joace în turul doi la simplu feminin, cu Karolina Pliskova.

În locul ei, Pliskova o va întâlni pe Nicole Gibbs, jucătoare din SUA eliminată în calificări de Tsvetana Pironkova, scor 3-6, 1-6.

Sydney nu îi poartă noroc jucătoarei românce nici în 2015. Anul trecut, Halep a pierdut în primul tur în faţa americancei Madison Keys, scor 1-6, 4-6.

Sâmbătă, Halep a cucerit primul trofeu pe 2015 și al nouălea din carieră, la Shenzhen în China.

Problema medicală vine cu doar șase zile înainte de startul primului turneu de Grand Slam al anului 2015, Australian Open ce se va desfășura la Melbourne.