Breaking news

Simona Halep s-a retras de la Roma după o accidentare groanznică în meciul cu Angelique Kerber

loading...

Simona Halep a abandonat mercuri, în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber, după ce s-a accidentat în setul doi al partidei. Românca ar putea să rateze Roland Garros din cauza accidentării.

Simona Halep, cap de serie numărul trei la Roma, turneu pe care l-a câştigat în 2020, a câştigat lejer primul set cu 6-1. Apoi, în setul doi la scorul de 3-3, după ce germanca a ratat un serviciu, camerele au arătat-o pe Simona ținându-se de gamba stângă.

Simona Halep a trebuit să fie ajutată de fizioterapeut pentru a ajunge la bancă. Atunci când a fost întrebată ce simte, a răspuns. „O durere mare”. Îngrijorată, Kerber a venit și ea lângă Simona, care suferea vizibil și care avea lacrimi în ochi. „Când ai ratat serviciul, am simțit ceva”, i-a explicat Halep adversarei sale, cea care a adus un scaun pentru ca Halep să-și sprijine piciorul pe care i s-a aplicat gheață. „E rupt? Dar n-am făcut nimic”, a întrebat Simona.

Era clar că nu mai putea continua și Halep a anunțat arbitrul că se retrage din meci. Pentru a părăsi arena, românca a avut nevoie de sprijin. Darren Cahill și fizioterapeutul au ajutat-o. Apoi a fost condusă cu o mașinuță de golf până la vestiare.

Din cauza acestei accidentări, participarea Simonei Halep la turneul de la Roland Garros, care debutează pe 30 mai, este pusă în pericol.

loading...