Breaking news

Simona Halep s-a retras de la Doha la scurt timp după ce s-a calificat în semifinale!

loading...

Simona Halep s-a accidentat şi a fost nevoită să se retragă de la turneul de tenis de la Doha, la doar câteva ore de când se calificase în semifinale.

Simona Halep nu va putea să redevină numărul unu mondial prea curând întrucât s-a retras înaintea semifinalei turneului Premier 5 de la Doha, cu Garbine Muguruza.

După ce vineri a învins-o cu 6-0, 6-4 pe cea mai tânără jucătoare din Top 50 WTA, Halep s-a accidentat şi a fost nevoie să se retragă din semifinale.

“Sunt surprinsă că am reuşit să joc trei meciuri şi să le câştig. Am simţit durere în fiecare zi, nu a fost uşor de gestionat situaţia. Nu am avut prea mult timp să mă recuperez înaintea acestui turneu, dar astăzi a fost prea mult şi am decis să mă opresc. Azi a fost mult mai rău decât ieri şi din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu şi mi-a spus că nu am suficient timp să mă refac. Am stat în repaus doar câteva zile şi îmi trebuie mult mai mult. RMN-ul arată că am lichid şi tendinită la al patrulea deget. Trebuie să am grijă şi trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea. Cu siguranţă voi lua o pauză cel puţin până la Indian Wells şi nu voi mai juca deloc. Voi decide înainte de startul turneului dacă voi fi capabilă să joc. Pentru moment nu pot să zic mai mult. Trebuie să iau pas cu pas şi să văd dacă mă pot reface până la Indian Wells”, a declarat Simona Halep.

loading...