Breaking news

Simona Halep s-a calificat în finala de la Indian Wells după ce Serena Williams s-a accidentat

loading...

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață, în finala turneului Masters de la Indian Wells fără să fi jucat semifinala. Șia sta pentru că numărul unu mondial, Serena Williams s-a accidentat la genunchi și s-a retras din partidă.

simona halep - turneul campioanelorSimona Halep s-a calificat pentru prima dată în carieră, într-o finală Masters, fără să fi jucat semifinala. Serena Williams, adversara româncei din semifinală, s-a retras cu câteva minute înainte de începerea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

Era ce-a dea șasea partidă jucată de Halep și Williams. Românca a reușit să o învingă o singură dată pe americancă, în octombrie în faza grupelor la Turneul Campioanelor.

În finala de duminică de la Indian Wells, Simona Halep va juca cu sârboaica Jelena Jankovic, locul 21 mondial. Jelena Jankovic a eliminat-o în semifinale pe nemțoaica Sabine Lisicki, scor 3-6, 6-3, 6-1.

După ce în 2014 s-a oprit în semifinale, Halep se califică în premieră în finala Mastersului de la Indian Wells și are mari șanse să o și câștige.

Este cea de-a doua finală Masters jucată de Simona Halep în carieră, după cea de la Madrid din 2014, pierdută în fața Mariei Sharapova.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>