Breaking news

Simona Halep s-a calificat, cu emoții, în sferturi la BRD Bucharest Open 2014

Simona Halep a reușit să se califice în sferturile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul turneului WTA BRD Bucharest Open 2014, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

halep simona - brd bucharest open 2014Simona Halep este ce-a de-a doua româncă care a reușit să acceadă în sferturi la turneul de la București. Halep, principala favorită a BRD Bucharest Open 2014 a avut de furcă cu arțăgoasa sârboaică Aleksandra Krunic.

Primul set a fost adjudecat lejere de româncă, însă setul doi a fost o adevărată probe de foc pentru Halep.

Simona Halep și-a adjudecat primul set în 28 de minute de joc cu sârboaica Aleksandra Krunic, cu scorul de 6-2, după ce a făcut brake la 2-2, și mai apoi la 5-2.

După un prim set controlat aproape în totalitate, Simona Halep a avut mari probleme în setul doi din cauza serviciului care nu i-a prea funcționat.

După ce la 0-1, i-a anulat sârboaicei o minge de Brake, Halep a făcut brake de trei ori și tot de atâtea ori și-a pierdut serviciul. La scorul de 4-4, Halep a reușit să facă re-brake la zero, a urmat la serviciu și de astă dată l-a câștigat și și-a adjudecat setul doi cu 6-4, dar și meciul.

Românca a izbutit să câștige partida cu Aleksandra Krunic, după o oră și 11 minute de joc.

În sferturile de finală, Simona Halep va juca cu iberica Lara Arruabarrena, locul 120 WTA.

Dacă trece de sferturi, Simona Halep ar putea juca în semifinale cu Monica Niculescu.

Simona Halep are asigurat un cec în valoare de 5900 de dolari și 60 puncte WTA pentru accederea în sferturile de finală la BRD Bucharest Open 2014.