Breaking news

Simona Halep s-a bătut singură în meciul cu Makarova și a ratat calificarea în semifinale la Australian Open

Simona Halep a făcut un meci dezamăgitor în sferturile de finală la Australian Open. Românca s-a bătut singură în fața rusoaicei, Ekaterina Makarova și a terminat în genunchi partida.

simona halep eliminata la australian open 2015Simona Halep, a treia favorită la Australian Open, a jucat catastrofal. Românca a făcut greșeli pe bandă rulantă, a returnat execrabil și a pierdut partida în două seturi, scor 4-6, 0-6. Oprindu-se pentru al doilea an în sferturi de finală la Australian Open.

Jocul româncei a fost de nerecunoscut, ca și cum Halep era adormită. Românca nu a simțit deloc terenul și a făcut foarte multe greșeli neforțate, oferindu-i pe tavă, victoria rusoaicei.

Simona Halep a început catastrofal sfertul de finală cu rusoaica. Românca a servit prima dar și-a pierdut serviciul, iar la 2-0 rusoaica a bifat al doilea break preluând conducerea cu 3-0. La acest scor, Halep a făcut re-break, după care și-a câștigat pentru prima dată serviciul. După care, la scorul de 4-3, Simona Halep a ratat o minge de 4-4. Iar la 5-4, românca a fost cât pe ce să-și piardă pentru a treia oară serviciul, când i-a oferit rusoaicei o minge de set.

Și după 39 de minute de joc, Simona Halep a pierdut primul set cu 4-6 în fața rusoaicei.

Setul doi a început tot cu Simona Halep la serviciu. Și din păcate, și de astă dată românca și-a pierdut serviciul. Putea face rapid re-break, însă românca a ratat trei mingi la rând și rusoaica a făcut 2-0. Și scenariul s-a repetat la fel ca în setul unu. Halep și-a pierdut din nou serviciul. La 3-0, Halep a ratat o nouă minge de break, a patra în setul doi.

Noroc că rusoaica a dat returul afară și i-a oferit româncei o nouă șansă de break pe care, din păcate, Halep a ratat-o. Iar rusoaica a făcut 4-0. Și din nou, românca și-a pierdut serviciul.

Makarova a urmat la serviciu și a închis setul cu un sec 6-0, calificându-se astfel pentru prima dată în carieră în semifinale la Australian Open. Să pierzi un set doi la zero, în sferturi de finală din postura de favorită, este umilitor pentru o jucătoare care își dorește să câștige un Grand Slam. Simona Halep a fost efectiv de nerecunoscut în partidă. Românca nu a jucat efectiv nimic în această partidă de tenis. Păcat Halep, ai făcut-o mare pe Makarova, pe mâna ta.