Breaking news

Simona Halep: Mi-am sucit glezna și nu aveam cum să câștig meciul

loading...

Simona Halep a declarat joi seară, imediat după ce a ratat calificarea în finala de la Wimbledon, că nu mai avea cum să câștige partida cu canadianca, după ce și-a sucit glezna de la piciorul stâng.

simona halep - wimbledon 2014Ghinion curat pentru Simona Halep, la Wimbledon. Românca s-a accidentat la piciorul stâng, luxându-și glenza, în primul set, la scorul de 2-2. Românca a mărturisit după meci, că a avut dureri foarte mari imediat după accidentare și era clar că nu mai are cum să câștige.

“Mi-am sucit glezna şi apoi a fost dificil să mai continui. Pe moment am simţit o mare durere, dar în timp a mai trecut. Oricum, nu am putut să împing în picioare. După accidentare, primul serviciu a fost mult mai slab. În tie-break am servit bine până la 3-2, dar apoi ea a avut puţină şansă, a ajutat-o şi banda fileului. Bouchard apoi a jucat foarte bine. Tie-break-ul a fost momentul cheie al partidei, după ce l-am pierdut nu am mai putut să mă concentrez. Bouchard a fost avantajată de suprafaţa de joc. A putut să stea în spatele terenului şi să lovească puternic şi rapid, mai ales că a avut şi încredere. Este o foarte bună jucătoare şi în curând va ajunge foarte sus”, a spus Simona Halep.

Românca a spus că a avut prea puțin timp de refacere după finala pierdută de la Roland Garros: Am dat tot ce am putut, dar în al doilea set mi-am pierdut energia şi nu cred că a-şi fi putut câştiga acest meci. Acest lucru s-a întâmplat şi pentru că sunt puţin obosită. După turul trei am resimţit nişte dureri musculare, iar după Roland Garros am avut puţin timp de recuperare. Dar sunt bucuroasă că am reuşit cea mai bună performanţă a mea la Wimbledon. Nu pot fi tristă. După o săptămână de pauză cred că voi fi din nou la sută la sută.

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de Eugenie Bouchard, locul 13 WTA, în semifinale la Wimbledon.

loading...