Simona Halep, la al patrulea eșec usturător în 2014

Simona Halep nu mai joacă nimic în 2014, fiind o umbră palidă a jucătoarei din 2013, când a reușit să câștige șase turnee WTA.

simona halep - fed cupÎn doar o lună, Simona Halep a bifat patru înfrângeri usturătoare, în fața unor jucătoare mult mai slab clasate decât românca. Dacă în 2013 contabiliza victorii răsunătoare, în 2014, până acum, înregistrează doar eșecuri incredibile.

Simona Halep a bifat miercuri seară al patrulea eșec usturător din 2014. Românca a fost învinsă de unguroaica Timea Babos, în Fed Cup, cu scorul de 2-1 la seturi.  Halep a câștigat lejer primul set cu 6-1, dar l-a pierdut pe al doilea cu 5-7 și cu 3-6 pe al treilea. Deși de două săptămâni are un nou antrenor, Simona Halep nu este deloc în formă. Culmea înfrângerilor este că toate s-au produs cu jucătoare no name, foarte jos clasate în ierarhia WTA.

În urmă cu o lună, pe 5 ianuarie, Simona Halep a fost învinsă de americanca Madison Keys locul 38 WTA, în primul tur la Sydney. A urmat turneul de la Australian Open, unde a legat patru victorii, după care a pierdut în sferturi, în fața slovacei Dominika Cibulkova, locul 24 WTA.

Al treilea eșec din 204 a venit pe 29 ianuarie, în primul tur la Open GDF SUEZ 2014, fiind învinsă în două seturi, de franțuzoaica Kristina Mladenovic, locul 62 WTA.

Azi, Halep a reușit să ia bătaie de la unguroaica Timea Babos clasată pe locul 83 mondial, adică 73 de locuri sub româncă. Dacă nu schimbă rapid ceva în pregătire și nu se trezește la realitate, Halep o să cadă fix în cap în doar câteva luni, iar reușitele din 2013 or să pălească în fața eșecurilor din 2014.

>