Breaking news

Simona Halep joacă în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor. Digi Sport transmite competiția

loading...

Simona Halep, numărul doi mondial și principală favorită la Turneul Campioanelor de la Singapore, a fost repartizată în Grupa Roșie a competiției transmisă în direct în România de Digi Sport în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie 2015.

simona halepFavorita numărul 1 a competiţiei, Simona Halep, şi-a aflat astăzi adversarele. Sportiva noastră va face parte din “Grupa Roşie”, alături de Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska şi Flavia Pennetta.

Este o grupă infernală pentru locul 2 mondial, cu cele mai puternice sportive ale momentului.  La Turneul Campioanelor, care va începe duminică şi este în direct pe Digi Sport, participă cele mai bune opt jucătoare ale lumii în anul în curs. Serena Williams, locul 1 WTA, a declarat forfait pentru ediţia din 2015.

În faza grupelor se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând să se califice în semifinale, fază în care se vor întâlni ocupanta locului 1 dintr-o grupă cu ocupanta locului 2 din cealaltă grupă. Învingătoarele din semifinale îşi vor disputa trofeul.

Potrivit statisticilor Halep stă mai bine la capitolul întâlniri directe cu Kvitova, Kerber şi Safarova, este la egalitate cu Radwanska şi este condusă de Sharapova şi Pennetta. Muguruza nu intră în calcul, pentru că nu poate evolua în faza grupelor împotriva Simonei, fiind cap de serie.

Dintre jucătoarele prezente la a 45-a ediţie a turneului, Simona Halep are cele mai multe victorii în acest an, alături de Kerber (48).

Singurele două jucătoare prezente la această competiţie care au câştigat trofeul sunt Petra Kvitova (2011) şi Maria Sharapova (2004).

Cele două grupe de la Turneul Campioanelor sunt:

Grupa Roşie:

  1. Simona Halep
  2. Maria Sharapova
  3. Agnieszka Radwanska
  4. Flavia Pennetta

Grupa Albă:

  1. Garbine Muguruza
  2. Petra Kvitova
  3. Angelique Kerber
  4. Lucie Safarova
loading...