Breaking news

Simona Halep joacă cu Sharapova în sferturi la Cincinnati. E a treia partidă din 2014 cu rusoaica

Simona Halep va juca vineri, în sferturile de finală de la Cincinnati, cu rusoaica Maria Sharapova. Este pentru a treia oară când românca joacă cu rusoaica în acest an.

simona halep - maria sharapovaSimona Halep dă din nou piept cu rivala sa de moarte, Maria Sharapova care i-a furat titlul la Madrid și Roland Garros.

Halep a trecut în optimi cu 6-4, 7-5 de Lucie Safarova, în timp ce Șarapova a învins-o în două seturi scor 6-4, 7-6 (2), compatrioata sa Anastasia Pavliucenkova.

Este a cincea partidă pe care Simona Halep o va juca cu Shapaova, și a treia din acest an. Românca a pierdut toate cele patru confruntări cu Șarapova, două în 2012, în turul III la Indian Wells, cu 6-3, 6-4, și în primul tur la Beijing, cu 7-5, 7-5, și două anul acesta, în finalele de la Madrid, cu 1-6, 6-2, 6-3, și Roland Garros, cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Simona, care și-a asigurat un cec de 54.170 dolari și 190 de puncte WTA, s-a oprit în sferturi anul trecut la Cincinnati, învinsă de Serena Williams, cu 6-4, 6-0.

Simona Halep, a doua favorită a turneului de la Cincinnati, are șansa să își ia revanșa în fața rusoaicei, după finalele pierdute în fața acesteia de la Madrid și Roland Garros. Poate că a treia oară în 2014, va fi cu noroc pentru Simona Halep.

>