Breaking news

Simona Halep, învinsă de Serena Williams în semifinale la Miami Open

loading...

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de tenis WTA Masters 100 de puncte de la Miami, după ce a fost învinsă în semifinale de Serena Williams.

simona halepSimona Halep a pierdut la mustață, partida cu Serena Williams. Românca a fost demolată în primul set de americancă, după care a reușit să se impună în setul doi cu 6-4, dar din păcate a cedat cu 5-7 în setul doi.

Serena Williams a fost în mare formă și a jucat incredibil de bine. Serena Wiliams a început în forță partida cu Halep, reușind să facă break la scorul de 2-1, printr-un joc de retur extrem de agresiv. Americanca a alergat-o pe româncă pe tot terenul, cu mingile foarte lungi, la care Halep efectiv nu a avut cum să le facă față.

La 4-1, Halep l-a chemat pe teren pe antrenorul Victor Ioniță, însă nu i-a fost de mare ajutor. Halep și-a făcut apoi serviciu, după care la 5-2, și l-a pierdut din nou deși a avut două mingi de game. Astfel că americanca a bifat primul set cu 6-2, după 32 de minute de super joc.

În setul doi, Halep și Williams au mers umăr la umăr până la scorul de 4-4, când, în mod surprinzător, românca a reușit să facă break. După care, Halep a închis setul doi cu 6-4 pe propriul serviciu și a împins meciul în setul decisiv.

În setul trei, Halep a fost condusă cu 1-0, 2-0, 3-0, 4-1, 5-2 și 5-3, dar a reușit să revină în set și să egaleze scorul la 5-5. dar din păcate la scorul de 6-5, și-a pierdut la zero, serviciul și Serena s-a calificat în finala de la Miami.

A fost cea de-a șasea partidă jucată de Simona Halep cu Serena Williams și cea de-a cincea înfrângere pentru româncă.

Calificarea în semifinale la Miami îi asigură româncei 390 de puncte WTA și un cec în valoare de 220.230 de dolari.

loading...