Breaking news

Simona Halep, întâmpinată la Aeroport de peste 200 de români

loading...

Peste 200 de suporteri români au așteptat-o duminică seară, pe Simona Halep, la Aeroportul Internațional Otopeni. Sportiva a revenit în țară după turneul fabulos făcut la Roland Garros.

simona halep - steag - otopeniSimona Halep a revenit duminicăs eară, în România, la 24 de ore de când a pierdut finala de tenis de la Roland Garros, în fața rusoaicei Maria Sharapova.

Avionul AirFrance în care se afla Simona, a aterizat pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 19.10. Românca a primit un buchet de flori din partea Președintelui Fderatiei Române de Tenis, George Cosac, după care le-a arătat celor prezenţi trofeul de finalistă la Roland Garros.

După ce a fost întâmpinată de oficialități din tenis și ministerul de resort, Simona Halep a susținut o conferință de presă în Salonul Oficial al Aeroportului.

După care, la ieșirea din aeroport, a fost întâmpinată de un grup de suporteri români, care au dorit să o felicite și să o vadă pe viu.

Numai că sportiva a întârziat circa o oră întrucât și-a rătăcit pașaportul. Din cauza acestui incident, Simona Halep a stat puţin cu fanii care au întâmpinat-o la Aeroport şi a dat doar câteva autografe.

După care, Simona Halep s-a urcat în mașină, împreună cu familia, cu destinația Constanța. Înainte de plecare, Simona s-a urcat pe pragul maşinii pentru a saluta grupul de fani şi a fluturat un steag al României.

loading...