Breaking news

Simona Halep este din nou în sferturi de finală la Wimbledon după un meci superb făcut cu Cori Gauff

loading...

Simona Halep s-a calificat luni, în sferturi de finală la Wimbledon, după ce a învins-o categoric, în două seturi, pe Cori Gauff, jucătoare în vârstă de 15 ani, din SUA, venită din calificări.

Simona Halep a reuşit să facă un meci foarte bun la Wimbledon. Deşi în primul set a făcut cinci duble greşeli, dintre care, trei consecutive la scorul de 1-2, românca a reuşit să-şi adjudece primul set cu 6-3, după 4-2 de minute de joc.

Halep a început în forţă şi setul doi, reuşind să facă break la 1-0, însă la 2-0, românca şi-a pierdut serviciul. Şi-a reparat greşeala la 3-2, când a reuşit re-break, şi după ce a ratat două mingi de meci la 5-2, pe serviciul adversarei, a servit aproape perfect şi a închis setul doi cu 6-3.

Astfel că după doar o oră şi 14 minute de joc, Simona Halep se califică din nou în sferturi de finală la Wimbledon unde va juca cu chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 mondial.

Simona Halep participă pentru al optulea an consecutiv la Wimbledon, iar cel mai bun rezultat al său a fost reuşit în 2014, semifinale.

În 2018, Halep a fost eliminată în turul trei la Wimbledon de către Su-Wei Hsieh.

loading...