Breaking news

Simona Halep, eliminare dramatică la US Open după ce a ratat o minge de meci

Simona Halep a fost eliminată în turul doi la US Open 2019 de către americanca Taylor Townsend, venită din calificări şi aflată abia pe locul 116 mondial. Românca a salvat două mingi de meci şi a ratat o minge de meci pe serviciul americancei.

Simona Halep, favorită numărul patru la US Open, pleacă acasă încă din turul doi. Românca nu a jucat nimic. Halep a fost total absentă de pe teren şi americanca a dictat majoritatea punctelor.

Halep a câştigat primul set cu 6-2, l-a pierdut pe al treilea cu 3-6, iar în setul trei a fost în permanenţă condusă după ce la 1-1 şi-a pierdut serviciul. A ratat apoi trei mingi de re-break şi americanca s-a distanţat în setul decisiv. Halep a reuşit re-break abia la 5-4, când i-a anulat americancei două mingi de meci. Apoi la 6-5, Halep a ratat o minge de meci şi s-a ajuns în tie-break unce a pierdut cu 4-7.

Şi Ana Bogdan a plecat acasă după ce a fost învinsă în turul doi de Petra Martic, scor 6-2, 6-4.

Sorana Cîrstea scapă turma. Este singura româncă rămasă în competiţia de simplu feminin, după ce în turul doi a învins-o pe iberica Aliona Bolsova, scor 3-6, 6-4, 6-2.

În turul trei, Sorana Cîrstea va juca cu Taylor Townsend. 163,000 de dolari şi 130 de puncte WTA şi-a asigurat Sorana Cîrstea pentru accederea în turul trei la US Open 2019.

>