Breaking news

Simona Halep, eliminare dramatică în optimi la Cincinnati

Simona Halep a părăsit vineri dimineaţă, turneul de tenis de la Cincinnati, în optimi de finală, după un meci dramatic, peirdut în faţa americancei Madison Keys, scor 1-6, 6-3, 5-7.

Simona Halep, finalistă în 2018 la Cincinnati, a pierdut primul set cu 1-6 după doar 23 de minute de joc. Halep a reuşit să joace mai bine în setul doi unde a condus cu 3-0 şi 4-1, reuşind în cele din urmă să se impună cu 6-3.

În setul trei, Halep a fost condusă cu 3-0, scor la care a salvat cinci mingi de 4-0. A revenit miraculos la 3-3, însă bateriile erau pe terminate şi Halep abia mai reuşea să se deplaseze în teren. L a5-4, Keys a avut prima minge de meci pe serviciul româncei.

Halep a reuşit să îşi facă serviciul şi să egaleze scorul la 5-5. Însă la 6-5 pentru americancă, Halep a servit pentru tie-break. Deşi a condus cu 40-0 şi apoi a fost în avantaj, nu a mai reuşit să salveze şi a doua minge de meci şi a pierdut partida după două ore şi 2 minute de joc dramatic.

Simona Halep pierde 480 de puncte WTA şi e posibil ca de luni să pice pe locul cinci mondial. Acum, Halep are mai mult timp la dispoziţie pentru a se pregăti pentru US OPEN 2019, care începe pe 26 august la New York.

>