Breaking news

Simona Halep e terminată. Românca a fost eliminată în turul doi și la Doha

loading...

Simona Halep, locul 4 mondial continuă să încaseze eșec după eșec în 2016. La o săptămână de când a fost eliminată în turul doi la Dubai, istoria s-a repetat și azi, tot în turul doi, dar la Doha.

simona halep - tenisRomânca nu mai este în stare să câștige nimic în 2016. Simona Halep, a doua favorită a competiției de la Doha, a fost eliminată în turul doi de rusoaica Elena Vesnina, locul 118 mondial, venită din calificări.

Simona Halep a reușit să câștige primul set cu 7-6, la tie-break, dar a cedat setul doi cu 5-46, și mai apoi s-a prăbușit în setul decisiv cu 1-6.

Și după două ore și 21 de minute de joc, rusoaica s-a impus în trei seturi și o trimite acasă pe româncă.

Am jucat împotriva unei jucătoare solide. Sunt foarte mulțumită de meciul de azi. Caracterul m-a ajutat să întorc meciul. Mă gândeam că sunt pe terenul central și că joc împotriva Simonei. Le mulțumesc tuturor celor care au venit să vadă meciul”, a spus Elena Vesnina la Digisport.

Dacă în urmă cu doi ani, Halep câștiga turneul de la Doha, acum este doar o umbră palidă a jucătoarei din 2014.

Din cele opt partide de tenis jucate în 2016, Simona Halep a câștigat doar trei. Două la Sydney și una în Fed Cup în fața Petrei Kvitova. În schimb, Halep a fost eliminată încă din primul tur la Australian Open, în semifinale la Sydney, și în turul doi la Dubai și Doha. de luni, Simona Halep poate cădea pe locul cinci mondial. E clar că Halep se află într-un regres continuu și că este total ieșită din formă.

loading...