Breaking news

Simona Halep, debut cu dreptul la Turneul Campioanelor

loading...

Simona Halep, numărul unu mondial și principala favorită, a debutat cu o victorie, luni, în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore. Românca a învins-o pe Caroline Garcia.

halep simonaSimona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor unde este principală favorită. A învins-o pe Garcia în două seturi şi revine pe locul unu mondial la 40 de puncte distanţă de Muguruza.

Simona Halep a câştigat primul set al partidei disputate cu franţuzoaica Caroline Garcia cu scorul de 6-4, după 50 de minute de joc. Românca a închis setul cu ce-a de-a treia minge de game cu o lovitură excelentă de forehand, în lung de linie, la care Garcia nu a avut replică.

Halep şi-a păstrat nivelul de concentrare şi în setul doi unde la scorul de 1-1 a făcut break. A fost cât pe ce să-şi piardă serviciul dar Halep a revenit de la 0-40, s-a distanţat la 3-1, scor la care a bifat al doilea break revenind de la 0-40.

Simona Halep a câştigat partida cu Garcia după o oră şi 15 minute de joc. Românca mai are de jucat în Grupa Roşie cu Elina Svitolina şi Caroline Wozniacki. Primele două clasate în grupă se vor califica în semifinale.

Pentru victorie, Halep primeşte 263,000 dolari şi 250 puncte WTA.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>