Breaking news

Simona Halep, calificare lejeră în optimi la Rogers Cup 2017

Simona Halep, favorită numărul doi la turneul de la Toronto, şi deţinătoarea trofeului în 2016, s-a impus în faţa lui Magdalena Rybarikova, în două seturi, după o oră şi 38 de minute de joc.

halepSimona Halep a început în forţă turneul canadian. Românca a etalat un joc consistent, cu lovituri puternice şi spectaculoase. După un prim set câştigat lejer de Halep cu scorul de 6-3, a urmat un set secund extrem de disputat în care s-au înregistrat trei break-uri. Halep a ratat în debut patru mingi de break, a condus apoi cu 4-2, s-a văzut egalată la 4-4, a făcut apoi break şi a închis setul şi meciul pe propriul serviciu cu scorul de 6-4.

„Sunt foarte fericită că am reuşit să câştig meciul în faţa unei jucătoare extrem de dificile. A fost un meci greu, dar sunt bucuroasă că am câştigat”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

În optimi de finală, Simona Halep va juca cu Barbora Strycova. Calificarea în optimi de finală îi asigură româncei un cec în valoare de 28.30 de dolari şi 105 puncte WTA.

Din păcate, Monica Niculescu a fost eliminată la dublu în turul doi. Românca făcea pereche cu Barbora Krejcikova. Cele două au fost învinse în două seturi, scor 2-6, 4-6, de perechea formată din Lucie Safarova şi Barbora Strycova.

Eşec şi pentru Horia Tecău şi partenerul său de dublu, Jean Julien Rojer. Cei doi au fost învinşi în tutrul doi la turneul Masters de la Montreal, de perechea formată din Henri Kontinen şi John Peers, scor 4-6, 5-7.

>