Breaking news

Simona Halep, calificare fabuloasă în miez de noapte în semifinale la Cincinnati

loading...

Simona Halep s-a calificat sâmbătă noapte, în semifinalele turneului de tenis de la Cincinnati, unde este principală favorită, după un meci de două seturi, scâştigat în faţa ucrainiencei Lesia Tsurenko.

Numărul unu mondial este tot mai aproape de o nouă finală la Cincinnati. Simona Halep nu a început prea grozav partida din sferturi de finală contra lui Tsurenko. Nevoită să joace al doilea meci la interval de doar patru ore, din cauza oboselii, Halep a fost condusă cu 4-1. La acest scor, românca şi-a chemat antrenorul care a trezit-o la viaţă. Halep a reuşit să revină spectaculos în set, câştigănd cinci game-uri consecutive şi adjudecându-şi primul set cu 6-4.

Românca a defilat şi în setul doi, câştigănd alte cinci game-uri consecutive. La 5-0, românca s-a relaxat şi a cedat la zero serviciul. Însă Halep a închis partida pe serviciul ucrainiencei cu 6-1 în setul doi, după o oră şi 16 minute de joc.

La final de partidă, Halep a spus că nici nu şi-a dat seama când a pierdut primele game-uri, întrucât era foarte obosită.

În semifinale, numărul unu mondial va juca cu învingătoarea sfertului de finală disputat de Madison Keys cu Aryna Sabalenka.

130,300 e dolari şi 350 puncte WTA are asigurate românca pentru accderea în semifinale la Cincinnati.

loading...