Breaking news

Simona Halep, bătută măr la Guangzhou de o jucătoare de pe locul 74 mondial

Simona Halep, locul doi mondial și principală favorită la turneul de tenis de la Guangzhou, a încasat joi, o înfrângere usturătoare din partea cehoaicei Denisa Allertova, jucătoare aflată abia pe locul 74 mondial.

halep simonaSimona Halep a dezamăgit crunt joi, în sferturi de finală la Guangzhou. Românca a jucat catastrofal în partida cu cehoaica Denisa Allertova.

După ce a fost condusă cu 3-0 în primul set, Halep a ratat la 3-1, trei mingi de re-break. A reușit să facă re-break la 5-3, dar mai apoi și-a pierdut la zero serviciul și a cedat setul cu 4-6.

În setul doi, la scorul de 2-1, Simona Halep și-a pierdut serviciul. Apoi a repetat eroarea și la 4-1 și a adus-o pe cehoaică în postura de a servi pentru meci.

Românca a reușit să facă re-break, apoi și-a făcut serviciul și a mai redus din diferența de scor, însă în zadar căci la 5-3, Denisa Allertova a servit și a câștigat partida.

Tot azi, Monica Niculescu, deținătoarea trofeului în 2014, a fost bătută măr de Yanina Wickmayer, scor 2-6, 2-6.

Pentru accederea în sferturi, Niculescu și Halep și-au asigurat fiecare câte un cec de 6.175 dolari și câte 60 de puncte WTA