Breaking news

Simona Halep ar putea să fie manageriată de Ion Țiriac

Afaceristul Ion Țiriac, fost mare jucător de tenis, ar putea fi din 2015, în mod oficial, noul manager al Simonei Halep, cea mai bine clasată româncă din toate timpurile, în ierarhia feminină la nivel mondial.

ion tiriac - simona halepConsiliată din umbră de mai mult timp de afaceristul Ion Ţiriac, fost jucător de tenis. Finalista de la Turneul Campioanelor, de la Singapore, îl are ca manager pe acesta, după ce de mai mult timp i-a aranjat unele contracte.

Deși în prezent, în mod oficial, Simona Halep este manageriată de  Virginia Ruzici, fostă mare jucătoare de tenis, câștigătoare la Roland Garros, afaceristul Ion Țiriac i-a adus primul contract de imagine major, care i-a adus 500.000 de euro în conturi.

Fostul jucător de tenis a intermediat pentru Simona Halep conexiunea cu alte două firme importante, Porsche şi Adidas, ultimul dintre contract fiind semnat chiar în oraşul de reşedinţă al lui Ţiriac din capitala Spaniei.

La două zile după finala Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep s-a urcat într-un avion cu destinaţia Madrid unde Halep a participat la o şedinţă foto pentru Adidas şi a primit un tricou de la clubul de fotbal Real.

După ședința foto de la Madrid, Simona Halep a plecat la Paris, împreună cu Ion Ţiriac unde au urmărit un meci din semifinalele turneului din capitala Franţei, câştigat de Novak Djokovici în faţa lui Kei Nishikori.

Ion Ţiriac  fost managerul lui Becker, Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic şi Marat Safin.

În prezent, Simona Halep se află pe locul trei în ierarhia mondială de simplu feminin. În 2014, românca a reușit rezultate excepționale în tenis. Sfert de finală la Australian Open, trofeu câștigat la Doha, finală la Mastersul de la Madrid, finală la Roland Garros, semifinală la Wimbledon, trofeu la BRD Bucharest Open și finală la Turneul Campioanelor.