Breaking news

Simona Halep, anunţul care a îngrijorat milioane de fani. Sportiva s-a infectat cu coronavirus

Simona Halep a fost confirmată pozitiv la testul covid 19. Românca a făcut anunţul pe contul personal de Twitter.

“Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Românca nu a mai jucat un meci de tenis din data de 4 octombrie, atunci când a fost învinsă de Iga Swiatek în optimile de finală ale turneului de tenis de la Roland Garros.

Sursa infectării lui Halep pare să fi fost chiar iubitul ei, Toni Iuruc care fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile.

Participarea lui Halep la Australian Open 2021 este incertă. Românca nu a luat o decizie finală în privința participării la Grand Slam-ul de la Melbourne.

”Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o ‘bulă’. E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi. Totuși, dacă va fi o ‘bulă’ precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca. Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide” a declarat Simona Halep, potrivit Essentiallysports.

>