Breaking news

Simona Halep a ratat calificarea în sferturile de finală la US Open

Ghinion curat pentru Simona Halep în optimile de finală de la US Open. A ratat calificarea în sferturi și din cauza faptului că meciul s-a întrerupt din cauza ploii când avea minge de set. 

simona halep cincinnati 2013Simona Halep, cap de serie numărul 21 la US Open, a fost învinsă în două seturi, de italianca Flavia Pennetta, locul 83 mondial. Deși românca este mult mai bine clasată în topul WTA, nu a reușit să se impună în fața italiencei.

Simona Halep a jucat extrem de prost în primul set, cu italianca Flavia Pennetta. După doar 27 de minute de joc, românca a pierdut în mod incredibil, primul set cu 2-6.

În setul doi lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru româncă care a reușit să întoarcă soarta meciului de la 1-4 la 5-4. Și asta după ce a ratat două mingi de brake la scorul de 1-1, și una la scorul de 2-2. Ocaziile s-au răzbunat iar Halep a pierdut serviciul la scorul de 2-3. Astfel că italianca a preluat conducerea cu 4-2. La acest scor s-a produs minunea și revenirea spectaculoasă a Simonei Halep. După ce a ratat patru mingi de re-brake, Halep a făcut rost de a cincea cu care a reușit să facă 3-4. A urmat la serviciu și a egalat scorul la 4-4. La acest scor, Halep a făcut al doilea brake la zero și a preluat conducerea cu 5-4. Românca a urmat la serviciu și când a obținut minge de set, las corul de 40-30, arbitrul de scaun a întrerupt partida din cauza ploii.

Meciul s-a reluat după o pauză de cinci ore. Însă pauza nu i-a priit româncei care a ieșit din meci și la revenirea pe teren a ratat câștigarea setului doi.

La 5-5, Halep a obținut o nouă minge de re-brake. Penetta a făcut dublă greșeală și Halep a preluat conducerea cu 6-5.

Românca a urmat la servici dar din păcate iar și-a pierdut serviciul și s-a ajuns la tie-break. Unde, Simona a fost învinsă cu 7-3.

Astfel că Simona Halep ratează calificarea în sferturile de finală la US Open și pe propriile greșeli, 25 la număr.