Breaking news

Simona Halep a ratat calificarea în finală la Wimbledon

loading...

Simona Halep a ratat joi seară, calificarea în finala turneului de tenis feminin de la Wimbledon, fiind învinsă de canadianca Eugenie Bouchard.

simona halep - tenis - wimbledonGhinion curat pentru Simona Halep, în semifinale la Wimbledon. Românca s-a accidentat la scorul de 2-2 în primul set, la glezna stângă, ceea ce i-a afectat foarte mult jocul. Halep a fost învinsă clar, în două seturi, de canadiancă și ratează astfel calificarea în cea de-a doua finală de Grand Slam din carieră.

Simona Halep a jucat extrem de slab, la nici 50% din potențialul ei.

Simona Halep a pierdut primul set în tie-break, cu scorul de 7-6(7-5), deși la scorul de 1-1 a făcut brake, însă imediat și-a pierdut serviciu și s-a accidentat la glezna stângă după ce a călcat strâmb, încercând să lovească mingea.

Românca a pierdut primul set după fix o oră de joc cu canadianca Eugenie Bouchard.

Halep a început să joace și mai slab în setul doi, iar la scorul de 1-1 a făcut două duble greșeli și și-a pierdut serviciul. Românca și-a pierdut din nou serviciul la scorul de 3-1, oferindu-i canadiencei un mare pas spre finală.

La scorul de 5-1, Halep a mai avut puterea să își câștige serviciul, după ce a salvat trei mingi de meci. Ca mai apoi la 5-2, Halep să anuleze alte două mingi de meci și să rateze o minge de re-brake. Canadianca a fructificat a șasea minge de meci și merge în finală.

Simona Halep pleacă acasă cu regretul că nu a ajuns în finală și cu un cec în valoare de 440.000 de lire și 780 puncte WTA. Pe lângă ratarea finalei, Halep va rata și accederea de luni, pe locul doi mondial.

Accidentarea de azi de la glezna stângă, pune sub semnul întrebării participarea lui Halep la turneul de tenis de la București, unde este cap de serie numărul unu.

loading...