Breaking news

Simona Halep a învins-o pe Petra Kvitova în Fed Cup. România conduce Cehia cu 2-1

Simona Halep a învins-o duminică, în Fed Cup, pe Petra Kvitova în trei seturi. Românca şi-a luat astfel revanşa după înfrângerea suferită sâmbătă în faţa Karolinei Pliskova.

simona halep us openRomânia este la un meci de o calificare istorică în Fed Cup. Simona Halep s-a impus duminică în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, în faţa numărului 9 mondial, Petra Kvitova. Graţie acestei victorii, România conduce Cechia cu 2-1.

Simona Halep a reușit să câștige primul set al partidei cu Petra Kvitova, cu scorul de 6-4, după 45 de minute. Românca a revenit de la scorul de 0-2, la 4-2, iar la 5-3 a ratat două mingi de set. La 65-4, românca a ratat alte două mingi de set pe propriul serviciu și a anulat cehoaicei o minge de re-break.

În setul doi, cehoaica a fost mai agresivă şi s-a impus cu 3-6.

Însă setul decisiv i-a aparţinut Smonei Halep care a reuşit break la scorul de 4-3, după care la 5-3 a servit şi a câştigat partida.

Tot azi, Monica Niculescu joacă cu Karolina Pliskova al patrulea meci de simplu din cadrul confruntării România – Cehia. Dacă Monica câştigă partida cu Plişkova, România se califică pentru prima dată în sferturile de finală ale Fed Cup.

>