Breaking news

Simona Halep a învins-o pe Anastasija Sevastova la Doha şi redevine numărul unu mondial!

loading...

Simona Halep defilează la Doha. Românca a învins-o joi, pe  Anastasija Sevastova în optimi de finală la Doha şi s-a calificat în sferturile turneului WTA. Graţie acestei victorii, românca revine pe primul loc, cel puţin până la finalul partidei dintre Caroline Wozniacki şi Monica Niculescu. 

Simona Halep a început ezitant partida cu letona, fiind condusă cu 2-0. dar Halep s-a redresat rapid şi a câştigat setul cu 6-4. În setul doi, Halep s-a impus mult mai repede, cu scorul de 6-3.

Astfel că românca se califică în sferturi de finală la Doha, după doar o oră şi 5 minute de joc cu Anastasija Sevastova.

“Este extraordinar, este o jucătoare foarte bună, este o plăcere să joc pe central. am jucat cel mai bun tenis al meu azi“, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

În sferturi, Simona Halep va juca cu Catherine Bellis.

Accederea în sferuri la Dubiai îia sigură lui Halep 190 de puncte WTA care o readuc, cel puţin temporar, pe primul loc mondial. Dacă azi, Niculescu o bate pe Caroline Wozniacki, Simona Halep redevine oficial numărul unu mondial.

loading...