Breaking news

Simona Halep a demolat-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Simona Halep a reușit miercuri, la Singapore, victoria carierei, învingând-o în două seturi, în mod categoric pe liderul mondial, Serena Williams. Românca o învinge pentru prima dată în carieră pe americancă.

simona halepSimona Halep a reușit să o îngenuncheze pe puternica Serena Williams, în al doilea meci al său disputat la Turneul Campioanelor. Românca s-a impus categoric, în două seturi, scor 6-0, 6-2, după doar o oră și 5 minute d ejoc

SimonaHalep a fost într-o formă de zile mari, i-a funcționat aproape perfect serviciul, a returnat excelent și a dominat-o copios pe liderul mondial.

Simona Halep a început excelent meciul cu Serena Williams, reușind să facă break în debut și mai apoi să-și adjudece primul set cu 6-0, după doar 20 de minute de joc. Românca a făcut tot ce a vrut în primul set și a dominat-o clar pe Serena la toate capitolele.

Simona Halep a debutat cu break în partida cu Serena Williams, după ce americanca a făcut dublă greșeală la scorul de 40-30. Simona a urmat la serviciu și s-a desprins la 2-0 în fața liderului mondial. Și în mod incredibil, Simona Halep a făcut al doilea break și s-a desprins la 3-0, după ce Serena a făcut din nou dublă greșeală la prima minge de break. La scorul de 4-0, românca a ratat o primă minge de break, dar Serena, nervoasă pese măsură, a făcut din nou dublă greșeală și mai apoi românca a făcut 5-0. Simona Halep a servit apoi pentru adjudecarea primului set, ceea ce s-a și întâmplat.

Simona Halep a început în forță și setul doi, reușind să facă din nou break, spre disperarea Serenei Williams. La scorul de 1-0, românca a reușit să-i anuleze americancei două mingi de re-break. Halep a trecut apoi în avantaj, dar Serena a reușit să returneze puternic în colțul scurt al terenului. Dar, Simona a intrat în teren și a trecut din nou în avantaj și a trimis un passing shot aplaudat până și de Serena Williams. Americanca a reușit să câștige primul game după ce românca câștigase opt consecutiv.

La 2-1, Halep i-a oferit americancei o minge de re-break după ce a trimis afară un lung de linie, dar i-a anulat mingea cu un ace de toată frumusețea. Românca a trecut în avantaj, a ratat prima minge de 3-1, în urma unui raliu, dar a servit apoi impecabil, a trecut din nou în avantaj și a făcut 3-1. La acest scor, Simona Halep a făcut rost de o nouă minge de break cu care românca a făcut 4-1. Halep a servit pentru a treia oară în setul doi și de astă dată i-a oferit adversarei o minge de re-break, după ce a făcut dublă greșeală la scorul de 30-0. În cele din urmă, românca i-a anulat mingea de re-break, a trecut în avantaj și apoi a făcut 5-1. Românca a servit pentru meci și după ce i-a anulat americancei două mingi de re-break, Simona Halep a câștigat partida după o oră și cinci minute de joc.

la final de partidă, Simona Halep a declarat că: este ce mai mare meci din viața mea, nu pot explica acum cea ce simt, sunt foarte fericită. Vreau doar să mă bucur, a fost visul meu să înving una din surorile Williams. Sunt foarte bune jucătoare. Mă simt extraordinar. Trebuie să uit foarte repede acest meci și să mă concentrez pentru următorul.

Este a doua victorie consecutivă reușită de Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce luni s-a impus în două seturi în fața canadiencei, Eugenie Bouchard. Românca va juca joi dimineață cu sârboaica Ana Ivanovic și este aproape calificată în semifinalele competiției.

>