Breaking news

Simona Halep a căzut pe locul patru mondial. Irina Begu a urcat pe locul 42

loading...

Simona Halep a coborât azi pe locul patru mondial, în clasamentul de simplu feminin al WTA, întrucât nu a participat la turneul de la Moscova unde avea de apărat 470 de puncte. În schimb, Irina Begu, finalistă la Moscova, a urcat pe locul 42 în lume.

halep&begu.Simona Halep a coborât un loc față de săptămâna trecută, fiind de azi a patra jucătoare a lumii, cu un total de 5403 puncte WTA. Pe locul trei a urcat cehoaica Petra Kvitova, iar pe doi se menține Maria Sharapova, și pe locul unu, americanca Serena Williams.

Diferența de puncte dintre primele patru clasate în ierarhia mondială este foarte mică și după Turneul Campioanelor, s-ar putea schimba atât liderul mondial cât și ocupanta locului trei. Diferența dintre Williams și Sharapova este de doar 466 puncte. În timp ce Halep se află la doar 194 de puncte de locul trei.

Irina Begu a urcat de pe locul 61, până pe 42, întrucât duminică a jucat finala WTA de la Mosocva, cucerită în 2013 de Halep.

Monica Niculescu staționează pe locul 47 mondial cu un total de 1110 puncte WTA.

În timp ce Sorana Cîrstea a coborât un loc, până pe 94, având un total de doar 606 puncte WTA.

În clasamentul de dublu feminin, Monica Niculescu române cea mai bine clasată româncă, fiind și în această săptămână pe locul 38 cu un total de 1940 de puncte.

Raluca Olaru a coborât un loc în clasamentul de dublu feminin, până pe 54, având de azi un total de 1398 de puncte.

Irina Begu a urcat cinci locuri în ierarhia de dublu feminin, până pe poziția 55, având de azi 1375 de puncte.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian