Breaking news

Simona Halep, 10 zile de pauză după ce s-a accidentat la turneul din Dubai

loading...

Simona Halep s-a accidentat marți, în primul tur la turneul WTA de la Dubai, în partida cu Alize Cornet. Românca fiind nevoită să abandoneze partida.

simona halep - moscovaUzura din cele trei partide disputate săptămâna trecută la turneul de la Dubai, cu jucătoare din top 10 și-au spus cuvântul. Marți, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze partida cu Alize Cornet.

Din cauza accidentării suferite la tendonul lui Achile, Simona Halep va fi nevoită să ia o pauză de cel puțin zece zile.

Primele teste efectuate de Halep, care a rezistat pe teren doar 41 de minute în fața franțuzoaicei Alize Cornet, calificată în turul 2 în urma abandonului româncei la scorul de 6-1, 1-1, au scos la iveală o leziune la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, iar perioada recomandată de repaus este de zece zile.

‘Aveam o inflamație la tendonul lui Ahile. Astfel că, atunci când săream pentru a servi și când mă opream brusc în raliuri simțeam durere. Am vrut să încerc, pentru că am vrut să mă bat pentru șansa mea, dar aici nu s-a mai putut. După primul set am realizat că este periculos să continui”, a declarat Halep pentru site-ul WTA.

Simona Halep a urcat luni, pe locul 9 în ierarhia WTA, în urma victoriei obținute la sfârșitul săptămânii trecute în turneul de la Doha, unde a învins-o în finală pe nemțoaica Angelique Kerber.

loading...