Breaking news

Simona Gherghe are din 5 ianuarie, Acces Direct la Antena 1

Emisiunea „Acces Direct”, prezentată de frumoasa Simona Gherghe,  revine luni, 5 ianuarie, de la ora 17.00, al Antena 1.

simona gherghe - acces directCel mai urmarit show monden al dupa-amiezii, „Acces Direct”, emisiunea care a înregistrat anul trecut record după record, consolidîndu-și astfel poziția de lider incontestabil de audiență revine luni, 5 ianuarie 2015, de la ora 17.00, la Antena 1.

Din emisiunea moderată de Simona Gherghe nu vor lipsi nici în acest an subiectele mondene ale momentului, cu toate personajele în vogă, și nici poveștile de viață emoționante și cazurile sociale.

„Abia aștept să ne revedem! Ne întoarcem cu povești de viață și mai impresionante, așa că nu ratați întâlnirea cu noi!”, spune Simona Gherghe.

Luni, la „Acces Direct”, telespectatorii Antenei 1 vor afla povestea unui bătrân cu o pensie de doar câteva sute de lei care își creste singur cei trei nepoți.

De asemenea, în platoul emisiunii va veni Andreea Mantea împreună cu iubitul, tatăl copilului.

Ce alte surprize și subiecte interesante au pregătit realizatorii emisiunii, în prima ediție a noului sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni, 5 ianuarie, de la ora 17.00, la „Acces Direct”.