Breaking news

Sifonier ieftin dar de o calitate deosebită de la Era Home

Felul în care este decorată și mobilată o locuință poate spune multe despre proprietarii ei, despre gusturile, tabieturile sau chiar despre bugetul folosit. Pentru că pare simplu să cumperi niște piese de mobilier ca să le folosești, dar pe lângă latura practică care are desigur importanța ei, nici cea estetică nu este de neglijat.

 

Cu mulți ani în urmă mobilierul era alcătuit din seturi compus din piese masive, dificil de manevrat care nu puteau fi combinate între ele. Nici materialele folosite nu erau dintre cele mai ieftine, dimpotrivă, mobila se cumpăra în multe rate.

 

Din fericire, felul în care lemnul este prelucrat acum în combinație cu materiale ușoare, face ca alegerea mobilierului potrivit să fie foarte simplă.

 

Șifoniere cu uși glisante din pal melaminat

 

Unul dintre cele mai folosite și cumpărate piese de mobilier este șifonierul, nelipsit din dormitor, living sau orice altă încăpere care are nevoie de un spațiu de depozitare.

 

Șifonierele care se pot achiziționa de la Era Home, cu pagina oficială mobilaera.ro, sunt destinate a fi folosite în orice spațiu, deoarece au mărimi diferite și uși glisante, ușor de manevrat. În plus, folosirea palului melaminat face ca acestea să aibă un aer modern și ușor de asortat cu restul mobilierului.

 

Dacă deții un buget redus aici este locul de unde poți să îți alegi un sifonier ieftin, dar echipat perfect cu tot ce ai nevoie: polițe și bare pentru aranjarea umerașelor.

 

Culorile disponibile sunt alb, sonoma și wenge, dar se găsesc aici și șifoniere cu oglindă în combinația clasică alb-negru.

 

Designul modern, faptul că se mulează pe toate spațiile fie ele mici sau mai mari, fac din șifonier un obiect care se integrează perfect, oferind în același timp spații generoase de depozitare.

 

Paturi cu saltea pentru dormitoare și nu numai

 

Pe lângă șifoniere, este indispensabilă prezența unui pat în orice fel de încăpere dacă acesta este mobilată în stil minimalist. Nici acesta nu trebuie să depășească bugetul alocat, așa că la Era Home se găsesc și paturi ieftine cu saltea pentru toate buzunarele. Având în vedere că ne petrecem o treime din timpul nostru în pat, alegerea acestuia este importantă.

 

Un pat Era negru prevăzut cu saltea ortopedică poate asigura confortul necesar pentru două persoane. Simplu, cu bun-gust și ușor de integrat într-un dormitor, chiar și în unul de mici dimensiuni.

 

Pentru cei care vor să îmbine plăcutul cu utilul, un pat Era cu sertar inclus în interior va fi tot ceea ce le este necesar, deoarece acolo se poate aranja lenjeria patului. Acesta se va mișca ușor cu ajutorul rolelor cu care este prevăzut. Nuanța caldă Sonoma va conferi întregii încăperi o atmosferă confortabilă și armonioasă.

 

Însă un pat tapițat Era Diamond cu somieră rabatabilă va face atracția unui dormitor amenajat în stil somptuos.

 

Mobila Era mai oferă celor interesați și seturi complete de mobilier pentru dormitor, living sau bucătărie, precum și piese de mobilier mic sau accesorii precum lenjerii de pat și corpuri de iluminat.

 

Pe site-ul firmei găsiți mai multe detalii despre produse.

 

Contact: contact@mobilaera.ro