Breaking news

SIDA-între adevăr și interesele financiare!

Tot mai mulți cercetători, doctori, jurnaliști de investigație, analiști lansează ipoteza conform căreia SIDA a fost creată în laborator și apoi ”scăpată” pentru a servi mintereselor financiare dar și pentru a decima populația. Este o ipoteză terifiană, greu de monstrat, dar care însă naște multe semne de întrebare în legătură cu apariția, diagnosticarea, multiplicarea și evoluția virusului HIV.

aidsPiter Duesberg – Profesor de citologie şi biologie moleculară a Universităţii din California,  consideră că SIDA vine în contradicţie cu toate legile unei boli infecţioase. Spre exemplu, 15 000 de soţii detectate seropozitive, din motive inexplicabile nu și-au infectat soţii, continuând să ducă un mod de viaţă sexual activ. Bolile infecţioase (ex. Gripa, tuberculoza ş.a.) se răspândesc în rândul populaţiei, indiferent de sex şi vârsta omului. Cu toate acestea mai mult de 90% “HIV-infectaţii” constituie bărbaţii – narcomanii şi homosexualii în vârstă de 20 – 40 de ani.

Oponenţii doctrinei SIDA afirmă, că la oamenii diagnosticaţi cu HIV, acest virus, în condiţii de diagnosticare în laborator niciodată nu a fost detectat. Societatea este minţită şi se tăinuieşte că până în ziua de azi nu există nici un test sigur de detectare a HIV. În cazul mai multor boli testul este pozitiv, fapt care dă posibilitatea de a fi diagnosticat cu infecţia HIV. Însă aceasta nu are nimic în comun cu virusul imunodeficitar, deoarece testul niciodată nu determină virusul, ci confirmă doar prezenţa anticorpilor în probele de sânge. Aceşti anticorpi sunt “fabricaţi” de către sistemul imunitar pentru a proteja organismul de microorganisme care provoacă bolile – aşa-numitele antigene.

Reacţia pozitivă, considerată ca infecţie cu HIV, poate fi regăsită şi la bolnavii care au avut anterior boli, iar sistemul imun a generat anticorpi cu ocazia celor mai diverse îmbolnăviri – tuberculoză, pneumonie, reumatisme, scleroză difuză, starea de după vaccinare sau în urma bolii de gripă s.a.m.d. Aceasta se referă şi la oamenii care au fost supuşi transfuziilor multiple de sânge – unul din cei mai puternici antigene la care se formează anticorpi.

Unul dintre cei mai constructivi critici ai ipotezei SIDA este savantul ungar, doctorul Antal Makk. Susţinând o conferinţă despre SIDA, el a subliniat faptul că “accentuarea permanentă a incurabilităţii SIDA slujeşte doar strict intereselor de afaceri şi a obţinerii banilor pentru cercetare şi pentru alte motive. Pe aceşti bani, în special, sunt elaborate şi procurate preparate toxice, care nu întăresc, ci distrug sistemul imunitar, condamnând omul la moarte ca urmare a reacţiilor adverse.”

În unul din numerele revistei „AIDS” a fost publicat articolulul doctorului Bryan J. Ellison „Jocul din culisele în jurul problemei virusului imunodeficitar al omului”. Autorul afirmă ideea „creării” SIDA – aparţine Centrului de Control şi Profilactică a bolilor din SUA (CDC). Anual Centrul primea 2 miliarde de dolari pentru lupta cu epidemiile, avea un contingent de mii de angajaţi şi cu toate acestea se deosebea prin tendinţa de a interpreta în caz de necesitate „focarul” unei oarecare boli drept o epidemie infecţioasă, primind dreptul de a manipula opinia publică şi asigurarea financiară a activităţii sale.

Autorul cărţii despre SIDA, doctorul John Lorintzen (SUA) afirmă următoarele: „Mulţi savanţi cunosc adevărul despre SIDA. Dar există un vădit interes material, sunt încheiate contracte de miliarde, înfloreşte business-ul infecţiei SIDA. Din acest motiv savanţii tac şi culeg roade bogate contribuind acestei afaceri”.

Profesorul Duesberg a fost ameninţat cu moartea de nenumărate ori. A fost omorât principalul statistician medical, care pregătea un material despre faptul că cei care utilizează preparatul AZT mor mai repde decât cei care nu-l foloseşte. Acest produs a adus companiei Wellcome venituri de miliarde de dolari. În practica medicală mondială pentru terapia SIDA sunt utilizate pe larg preparate foarte toxice precum AZT, produse de compania Wellcome. Aceste preparate omoară toate celulele laolaltă. Piter Duesberg afirma, că au fost constatate aproximativ 50 de mii de decese cauzate de acest preparat foarte toxic.

Adversarii doctrinei SIDA,  subliniază faptul că sunt dezvoltate o mulţime căi naturaliste, care cu succes regenerează sistemul imun, neavând nici un fel de reacţii adverse asupra organismului.

Conform statisticilor oferite de Organizația Mondială a Sănătății, la nivel mondial 33,4 de milioane persoane au fost infectate cu HIV. Din anul 1981, mai mult de 25 de milioane de oameni au murit în urma infectării cu SIDA.

În fiecare an, în România peste 600 de oameni contractează virusul HIV , jumătate  dintre ei sub 14 ani, mor de boli asociate cu SIDA iar 15 copii se nasc HIV-pozitivi. Din 1985 până în 2008 în România s-au înregistrat 15,633 persoane infectate cu HIV, 4,322 fiind copii până în 14 ani. 5,402 decese s-au înregistrat  în România, ca urmare a infectărrii cu virusul HIV.

>