Breaking news

Și tu te afli printre cei 90% dintre românii care se confruntă cu parodontoză? Nicio grijă, la Life Dental Spa poate fi tratată cu laserul dentar!

Ai sângerări gingivale, dureri la mestecare, retracții gingivale, respirație urât mirositoare și vrei să-ți recapeți sănătatea orală? Vei rămâne surprins de cât de multe probleme vei rezolva dacă alegi să-ți tratezi parodontoza imediat!

Prezinți semne de avertizare ale parodontozei? Află că nu ești singurul! Din păcate, 90 la sută din populația adultă a României suferă de parodontoză sau de gingivită, iar cel mai grav lucru este că foarte mulți dintre aceștia amână mersul la dentist când prezintă dureri gingivale, retracții și sângerări gingivale, sensibilitate, mobilitate a dinților, halitoză, dureri la mestecarea alimentelor sau abcese. 

Parodontoza este o afecțiune care nu trebuie deloc neglijată sau, mai grav, netratată, iar măsurile ar trebui luate înainte de a se ajunge la simptome descrise, care indică deja o fază avansată a parodontozei.

La ce poate duce parodontoza dacă nu este tratată la timp. Ce se poate întâmpla dacă amâni tratarea acestei afecțiuni:

Parodontoza nu doar că are un impact direct asupra sănătății bucale generale, dar poate declanșa sau agrava alte probleme de sănătate, cum ar fi:

 • Probleme de vorbire;
 • Probleme de natură estetică;
 • Există consecințe la nivel sistematic, ale căror efecte se extind asupra restului corpului: bacteriile prezente din acumularea de placă bacteriană și tartru, dar și de sub gingii pot ajunge în fluxul sanguin, deteriorând și alte părți ale corpului uman;
  • Pacienții care suferă de parodontoză au un risc mai mare de a dezvolta o problemă cardiovasculară, cum ar fi infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral. Acest lucru este afirmat de Societatea Europeană de Cardiologie care, în anul 2012, a inclus pentru prima dată parodontoza ca factor de risc cardiovascular.
 • Diabet;
 • Boli respiratorii;
 • În final, parodontoza conduce la pierderea dinților

Cu Life Dental Spa, tratezi parodontoza eficient și non-invaziv cu laserul dentar, dar și cu costuri reduse!

Life Dental Spa este clinica stomatologică dotată cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora pot reduce anxietatea și îmbunătăți confortul tratamentelor dentare care elimină parodontoza. Terapia laser parodontală este o descoperire uluitoare în tratamentele pentru parodontoză, căci este minim invazivă și produce îmbunătățiri rapide, rezultatele fiind menținute timp îndelungat. 

În momentul actual, nu există tratament mai complet și mai eficient decât laserul dentar pentru a pune stop parodontozei, afecțiunea care duce la pierderea dinților.

Spre deosebire de chiuretajul clasic, manual, laserul dentar are un efect bactericid și detoxifiant în tratarea inflamației. Lumina laserului reușește să distrugă și să pătrundă în profunzimea țesutului moale, unde tratamentul clasic nu are niciun rezultat. În plus, ședințele repetate cu laserul dentar vor lăsa în urmă doar o linie uniformă a epiteliului, reducând foarte mult timpul de vindecare.

Parodontoza se tratează în 3-4 ședințe, de cele mai multe ori nefiind necesară anestezia, iar pacienții resimt confort în timpul tratamentului. Odată cu îndepărtarea bacteriilor și sterilizarea cavității orale, laserul potențează vindecarea țesuturilor moi, o accentuează, iar rezultatele sunt vizibile încă din primele ședințe.

Și pentru că bunăstarea pacienților este prioritatea medicilor dentiști ai clinicii Life Dental Spa, oferă o reducere de 500 de lei la tratamentul parodontozei cu laserul! Iată ce include această reducere avantajoasă:

 • Parodontogramă în valoare de 260 de lei;
 • Plan de tratament în valoare de 197 de lei;
 • GRATUIT consultație de specialitate.

Reducerea este valabilă pentru primii 50 de pacienți înscriși, scăzându-se din costul tratamentului, fără a se putea cumula cu alte reduceri, oferte, vouchere. Aplică acum și alege să-ți păstrezi dinții sănătoși!

Life Dental Spa îți face viața mai ușoară și te ține departe de parodontoză! Iată câteva dintre beneficiile pe care le obții dacă alegi să-ți tratezi parodontoza cu laserul dentar și, implicit, reducerea de 500 de lei:

Utilizarea ultratehnologiei laser în tratarea parodontozei oferă o serie de avantaje pe care instrumentele tradiționale nu le pot oferi. Printre beneficiile utilizării laserului se pot evidenția:

  • Laserul provoacă mai puține dureri, reducând nevoia de anestezie. În plus, pentru că este un tratament mai puțin dureros, este mult mai ușor pentru pacienți să meargă în mod voluntar la dentist, pentru a primi acest tip de tratament, căci acesta cauzează mult mai puțin disconfort.
 • Laserul este mult mai confortabil de utilizat decât alte tipuri de instrumente ce pot fi utilizate în același scop: tratarea parodontozei. Acest lucru îi face pe pacienți să se simtă mai puțin anxioși.
 • Minimizează sângerarea după tratament. Eficacitatea enormă și precizia luminii laserului permit reducerea considerabilă a sângerărilor ce pot apărea în urma tratamentului parodontozei.
 • Ucide bacteriile și îndepărtează țesutul bolnav.
 • Îndepărtează suprafețele de tartru dentar.
 • Poate accesa zone ale gurii pe care instrumentele tradiționale nu le pot accesa. laserul are acces la zone precum rădăcina dintelui care sunt imposibil de accesat fără utilizarea acestei tehnologii.
 • Ca urmare a tratamentului primit, apare mai puțină umflare a țesuturilor moi.

Pune și tu capăt parodontozei, tratând-o eficient cu ajutorul laserului dentar, doar la Life Dental Spa!

>