Breaking news

Şi tu poţi fi un leader, ai nevoie doar de pregătire

loading...

Un lider valoros detine un set de skill-uri antrenate temeinic in situatii complexe, chiar dure, de criza organizationala, economica sau sociala, drumul catre succes nefiind simplu.

Brightway® este locul ideal catre care poti sa te orientezi in acest sens, aici vei gasi intotdeauna cele mai bune instrumente si solutii prin care sa te dezvolti profesional si chiar si personal. Afla din trainingul de leadership cum poti deveni un profesionist competitiv, cum poti sa atingi performante in contextul actual si cum iti poti extinde orizonturile.

Acest training te va invata cum sa cresti productivitatea oamenilor din echipa. Un lider bun stie cum sa isi inteleaga si sa isi sustina echipa, cunoaste abilitatile fiecaruia si stie cum sa aloce puterea de lucru a echipei si care sunt prioritatile. Apoi gestioneaza in mod corespunzator problemele, dezvolta strategii si programe de management, construieste echipe cu potential si le pastreaza motivate. Cu alte cuvinte, un lider bun este cel care influenteaza productivitatea echipei, iar cursurile prin care sa inveti cum sa devii un lider adaptat nevoilor pietei si momentului actual, te invata toate micile secrete necesare. Toata lumea are de castigat, in primul rand angajatorii care au posibilitatea de a-si analiza mai bine angajatii cu potential si care isi doresc sa se dezvolte. Si angajatii la randul lor devin loiali atunci cand se concetreaza pe performante si fac tot posibilul pentru a-si atinge tinta.

Cand un angajat primeste un rol important in companie, acesta va raspunde cu loialitate, simtindu-se responsabil. Dezvoltarea unei echipe de la zero care sa se transforme dintr-una lipsita de experienta intr-una foarte eficienta, cere instrumente complexe si un training specializat, asezonat cu experienta si cu instrumente puternice adaptate unui context specific. Este o necesitate strategica sa investesti in angajatii tai pentru a-i ajuta sa devina treptat specialisti chiar daca angajezi de la bun inceput oamenii experimentati care vor completa si ghida echipa. Brightway® ofera cele mai bune conditii in acest sens, ajutandu-ti business-ul si pe tine ca viitor specialist, sa va dezvoltati durabil.

Un leader trebuie sa fie bine pregatit pentru a avea capacitatea de a-i dezvolta pe altii. Poti afla din acest training cum sa devii un leader puternic, vei invata secretele profesionistilor de succes iar informatiile dobandite iti vor aduce beneficii pe termen lung, dar si adaptarea la realitatile acestui moment, atat la nivel personal, cat si profesional.

Acesta este un curs adresat in special managerilor care nu doar vor sa isi imbunatateasca performantele, dar invata lucruri noi, isi antreneaza skillurile si dezvolta abilitati manageriale utile companiei sau echipei pe care o conduc. Orice angajat poate sa fie motivat de catre un manager cu experienta si astfel fiecare dintre acestia pot lucra mult mai eficient pentru a fi mai usoara atingerea performantei.

Un leader bun stie cum sa gestioneze riscul si stresul atat personal, cat si pe al echipei sale, proiectele se deruleaza mult mai eficient, iar corporatiile au de castigat. In unele situatii, e dificil sa fie implementate schimbari, dar si sa se alcatuiasca echipe omogene, functionale, insa cu ajutor, fiecare dintre aceste strategii si tool-uri se pot invata de la Brightway®. Luarea unei decizii potrivite poate parea simpla la prima vedere, insa implica riscuri si investitii neperformante daca este facuta gresit.

Pentru a construi un business echilibrat si a avea baze sanatoase, trebuie avut grija cum construiesti echipa si ce leader alegi sa iti organizeze si sa iti conduca angajatii. Brightway® este o solutie durabila si eficienta de training si te va ajuta si ghida pe drumul provocator dar fascinant al leadershipului de succes, urmand sesiunile de training disponibile aici.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>