Breaking news

Și ei au ucis oameni cu mașina și au scăpat basma curată

loading...

Sunt celebri, au mașini puternice cu care au ucis oameni. Recentul accident produs de Șerban Huidu, în care și-au pierdut viața trei oameni, readuce în atenția publicului câteva cazuri asemănătoare în care au fost implicate persoane publice.

Sergiu Nicolaescu, Bogdan Vlădău, Tudor Chiacu și Mihai Mitoșeru, sunt doar câteva din persoanele publice care au provocat accidente în urma cărora au rezultat victime și pierderi de vieți omenești.

Manechinul, Bogdan Vlădău a ucis cu mașina lui, o femeie gravidă. În acea perioadă, Vlădău colabora pentru PRO TV la emisiunea ”Vara Ispitelor”. Bogdan Alexandru Vladau a fost cercetat în stare de libertate pentru uciderea unei femei însărcinate, chiar pe trecerea de pietoni, chiar în ziua de Sfinţii Constantin şi Elena (21 mai 2001), în jurul orei 22.30, în faţa spitalului bucureştean ”Bagdasar„. Dosarul a fost clasat, iar Bogdan a scăpat fără pușcărie.

Și Mihai Mitoşeru a provocat un accident în 2000, în urma căruia, iubita sa, Cristina Duca, și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs pe DN 3A. Mitoșeru se afla la volanul unui  autoturism marca Matiz a cărui viteză nu era adaptată la condiţiile de trafic. Prezentatorul TV a scăpat însă de acuzaţia de ucidere din culpă patru luni mai târziu.

Se pare că în urmă cu câțiva ani, regizorul Sergiu Nicolaescu a călcat un om cu maşina. Însă totul a fost mușamalizat pentru că Nicolaescu dispunea de bani și relații.

Fotbalistul Tudor Chiacu, în 2005, a intrat cu maşina într-un grup de 60-70 de muncitori care tocmai ieşise din tură, de la o fabrică din cartierul bucureştean Pipera.

În seara de 5 ianuarie 2005, muncitorii care lucrau la fabrică de mobilă «Pinum» ieşeau din schimbul II. Vreo 60-70 de persoane s-au înghesuit în staţia RATB Cil Pipera în aşteptarea autobuzelor 112 şi 135. Martorii spun că după doar câteva minute de aşteptare, un Ford Mondeo care venea dinspre Pipera cu viteză foarte mare, a derapat şi a intrat în grupul de muncitori.

Două din femei Mihăiţa Maican, 55 de ani, şi Georgeta Sâsâiac, 52 de ani au ajuns în stare critică la Urgenţă şi au murit la scurt timp. Dosarul a fost clasat și fotbalistul scăpat de închisoare.

 

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>