Breaking news

Și-au băgat coca cola în vagin ca să nu rămână însărcinate – VIDEO

loading...

Lipsa de educație sexuală le determină pe tinere să recurgă la cele mai bizare metode contraceptive prin care speră să prevină o sarcină. Dacă majoritatea persoanelor care cumpără de la magazin, coca cola, pentru a o consuma, tot mai multe tinere o folosesc pe post de contraceptiv.

coca colaIncredibil dar adevărat. Multe tinere nu știu că o sarcină se poate preveni doar dacă folosesc prezervativul sau pilulele contraceptive. Multe din ele, din lipsa educației, recurg la metode empirice prin care speră să nu rămână gravide.

În speranța că vor preveni o sarcină, în urma unui act sexual neprotejat, tot mai multe tinere aleg să-și bage coca cola în vagin, imediat după ce au făcut sex.

Metoda a fost folosită încă din anii 60, dar din păcate și azi, sunt destule tinere care recurg la această metodă contraceptivă.

Tinerele agitau o sticlă din băutura răcoritoare, după care şi-o băgau în vagin. Femeile credeau că bulele băuturii carbogazoase le va curăța vaginul de spermatozoizii ejaculaţi de bărbat în timpul partidei de sex.

La modă au fost, la un moment dat, prezervativul făcut din intestine de porc şi unguente realizate din excremente de porc amestecate cu miere.

În Grecia, femeile consumau apa cu plumb, care era extrem de toxică, iar multe din ele mureau prin intoxicare.

În schimb, franţuzoaicele beau suc proaspăt stors din ceapă sperând să prevină sarcina.

Însă acum sarcinile se pot preveni prin folosirea prezervativului din latex, anticoncepţionalele orale sau injectabile, sau steriletul.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>