Breaking news

Și-a ucis soția după care a postat pe facebook o fotografie cu cadavrul plin de sânge

Derek Medina, un american în vârstă de 31 de ani, din Miami şi-a ucis soţia după care a publicat o fotografie cu corpul însângerat al acesteia, pe pagina lui de Facebook.

Derek Medina si sotiaAmericanul și-a împușcat soția în vârstă de 26 de ani, pe motiv că aceasta îl bătea. Americanul mărturisit prietenilor de pe facebook că nu mai suporta să fie bătut de soție.

Soţia mea mă bătea. Nu pot suporta un asemenea abuz, iată de ce am făcut ceea ce am făcut. Sper că mă veţi înţelege”, a scris americanul pe contul său de facebook.

După ce și-a ucis soția, Derek Medina a postat pe Facebook o fotografie cu cadavrul însoțit de mesajul: Fie ca sufletul să ţi se odihnească în pace, Jennifer Alfonso.

Abia după ce a postat pe facebook fotografia cu cadavrul soției, bărbatul și-a anunțat și prietenii din luma virtuală de fapta sa și apoi s-a predat la poliție.

”Voi merge la închisoare sau voi fi condamnat la moarte pentru că mi-am ucis soţia, vă iubesc, prieteni, îmi veţi lipsi, aveţi grijă de voi, iar voi, cei de pe Facebook, mă veţi vedea la ştiri”, amai scris americanul pe facebook.

Cei doi soți aveau împreună o fiică în vârstă de zece ani. Medina a scris o serie de cărți de auto-ajutor.

Vecinii l-au descris pe Medina ca un paznic cartier de auto-numit care patrula zona cu o armă ascunsă. Bărbatul se considera un fel de erou local,  ce sărea în ajutorul altor persoane.

Acesta riscă să stea după gratii toată viața, pentru că și-a împușcat mortal soția.