Breaking news

Și-a pregătit Andreea Marin, divorțul de Ștefan Bănică, încă din 2012?!

Divorțul anului 2013,  dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică pare să fi fost pregătit și anunțat încă de anul trecut de către Zâna Surprizelor.

andreea.marinÎn 2012 Andreea Marin a acordat mai multe interviuri în care a vorbit și despre divorț la modul general precizând că un astfel de moment într-o căsnicie nu trebuie să te dărâme.

Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Eu sunt trecută deja printr-o astfel de experienţă, sunt încă în viaţă şi iată că nu e imposibil să-ţi refaci viaţa şi să ai o familie, să ai copii. Şi atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum este sănătatea”, declara Andreea marin în 2012.

Tot anul trecut într-o emisiune tv, Andreea Marin detalia problema cu divorțul precizând că acesta reprezintă un pas înainte în viață și nu un capăt de lume.

În general, lucrurile stau în felul următor: un divorț înseamnă rezolvarea unei probleme de incompatibilitate, așa cum poate însemna și o dramă pentru cel nepregătit. Un divorț poate însemna un pas înainte, așa cum pentru cel nepregătit poate însemna o dramă, însă pe timp limitat. Un copil nu te ține intr-o căsnicie, dar e un motiv foarte bun să faci sacrificii pentru căsnicie, dacă n-ai ajuns la o anumită limită… Dar și un motiv care să te facă să te gandesti daca merita ca el sa traiasca intr-un mediu plin de certuri”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune tv în 2012.

Ținând cont de aceste declarații în 2012, este de înțeles că problemele erau prezente în cuplul Bănică-Marin și că lucrurile erau deja stabilite.

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2006. Bănică se află la a treia căsnicie, după cele cu Cristina Țopescu și cu Mihaela Rădulescu. În timp ce Andreea Marin se află la a doua căsnicie.