Breaking news

Și-a omorât copilul de patru ani, cu drujba după care s-a sinucis

Crimă odioasă într-o familie de moldoveni din județul Neamț. Un bărbat și-a ucis fiul tăindu-i gâtul cu drujba după care și-a pus capăt zilelor.

drujba salvareLa aflarea veștii că soția lui divorțează de el și că îi va lua copilul în Italia, bărbatul s-a închis în casa din satul Bălănești, județul Neamț, a pus mâna pe drujbă și i-a tăiat gâtul copilului.

După ce și-a decapitat propriul copil, bărbatul și-a pus captă zilelor. Când a văzut că soțul și copilul sunt morți, femeia a leșinat, având nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalul a pornit după ce femeia şi-a anunţat soţul că divorţează şi vrea să ia copilul în Italia. In acel moment, bărbatul şi-a pierdut cumpătul și a făcut amobinabila crimă.

”Din primele cercetări se pare că fapta s-a produs pe fondul neînţelegerilor din familie. Mama copilului lucra în Italia, iar acum s-a întors acasă şi voia să divorţeze şi să ia copilul în străinătate. Tatăl a tăiat gâtul copilului cu o drujbă şi apoi s-a sinucis tăindu-şi gâtul cu drujba”, a declarat subinspectorul Bogdan Ghebaur.

Poliţiştii din județul Neamț au demarat o anchetă împreună cu un procuror criminalist pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.