Breaking news

Şi-a îndeplinit visul: a murit ucis de cobrele pentru care era dispus să sacrifice totul – VIDEO

Crescătorul de şerpi Luke Yeomans a fost ucis de veninul uneia dintre cobrele sale. Acesta a suferit un atac de cord după ce a fost atacat de unul dintre periculoşii şerpi pe care îi ţinea în casă.

serpi-sarpe-cobra-venin-mort-moarteBritanicul, în varsta de 47 de ani, a fost fotografiat sărutand unul dintre serpi, pe cap. El tocmai declarase recent: “Cobrele mele nu m-ar răni niciodată.”

“Aceste cobre regale ştiu că eu sunt cel care le hraneşte, care le dă apă proaspată, aşa că nu au să îmi facă niciun rău, atata timp cât eu nu le fac rău lor. […] Îmi dedic viaţa conservării cobrei regale”, a spus Luke Yeomans în cadrul unui interviu BBC, care a avut loc cu numai câteva zile înainte de moartea sa.

Luke Yeomans, care era cunoscut în Marea Britanie drept “Steve Irwin”, creştea 24 de reptile la reşedinţa lui din Eastwood, Nottinghamshire, pe care planuia să o deschidă publicului weekend-ul acesta.

Autorităţile au declarat că ofiţerii au fost chemaţi la casa temerarului miercuri, în jurul orei 14:00, însa nu au putut face decât să constate decesul bărbatului.

Cobra regală este cea mai mare dintre şerpii veninoşi. Veninul pe care îl elimină la o singură muscatură este suficient pentru a omorî un elefant.

>