Breaking news

Show-ul Te cunosc de undeva, lider de audiență, sâmbătă seară

Cea de-a şaptea ediţie a show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzată aseară la Antena 1, le-a adus telespectatorilor o mulţime de surprize.

te cunosc de undevaHoria Brenciu s-a alăturat îndrăgitei echipe a transforming show-ului, în calitate de invitat special al juriului, nu înainte de a-i încânta pe toţi cu un moment muzical de senzaţie, marca HB Orchestra, la care au participat atât ceilalţi juraţi, cât şi Alina şi Cosmin.

Cei de acasă au savurat fiecare moment de pe scena „Te cunosc de undeva!”, transforming show-ul de la Antena 1 situându-se pe prima poziţie în topul preferinţelor telespectatorilor, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional.

Elena Ionescu a făcut spectacol pe scena „Te cunosc de undeva!”, cu un personaj de care s-ar fi ferit oricare dintre concurenţii transforming show-ului. Rolul lui Afric Simone i-a adus Elenei nu doar respectul şi admiraţia juraţilor şi a colegilor săi, ci şi premiul ediţiei.

Ieri seară telespectatorii au savurat spectaculoasele transformări ale concurenţilor de la „Te cunosc de undeva!”, emisiunea clasându-se pe primul loc în topul audienţelor la nivel urban, cu 9.2% rating şi 19.3% cotă de piaţă. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 6.8% rating şi 14.2% cotă de piaţă.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivel naţional, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 7.8% şi 16% cotă de piaţă. Şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată de principalul competitor, Pro TV.

În minutul de aur, 21:11, aproape 2 000 000 de telespecatatori la nivel naţional urmãreau Antena 1, în vreme ce 1 230 000 urmãreau programul oferit atunci de principalul competitor, Pro TV.

>