Breaking news

Shakira a cântat și dansat în ploaie în concertul susținut la București-VIDEO

Vreme nefastă pentru fanii srtistei columbene Shakira, care au vneit la concertul susținut de aceasta în piața Constituției din Capitală.

shakiraPe lângă vremea rece și ploioasă, Shakira a avut de îndurat în prima parte a show-ului şi cu răceala spectatorilor, care doareau să audă doar hiturile. Peste 20,000 de spectatori au îndurat vreme de mai bine de trei ore pentru a urmări live prestația artistei columbiene.

După tradiționala întârziere, Shakira și-a făcut apariția pe scenă însă a fost primită cu ceva huiduieli de către spectatorii înghețați să o aștepe să înceapă concertul.

Bună seara, Bucureşti! În ciuda ploii, ne vom simţi bine şi, reţineţi, în această seară sunt doar a voastră”, așa și-a salutat Shakira  fanii din România. Frigul a răpus-o pe columbiană care după 45 de minute se show și-a cerut voie de la public pentru o înrerupere pentru a-și încălța cizmele.

Printre melodiile care au încântat publicul s-au numărat „Gypsy” sau „Whenever, Wherever” ori „You’re Unbelievable”. Nu a lipsit nici coverul după balada trupei Metallica, „Nothing Else Matters”.

Concertul s-a încheiat cu o ploaie de confetti şi două dintre hit-urile cu mare priză la public, respectiv „Hips Don’t Lie” şi melodia „Waka, Waka”.